DESER JOGURTOWY

Na  kolejnych  zajęciach  dzieci  dowiedziały się   ,iż  tak  podstawowe  produkty  jak jabłka, herbatniki,  jogurt naturalny,  miód -to  baza  wyjściowa  to  wykonania  zdrowego  ,lekkiego deserku. Zabawa w  warstwowe  układanie  poszczególnych  składników  wymagała  koncentracji , sprawnego  nabierania  produktów na  łyżkę   oraz  równomiernego  rozmieszczanie  ich  w   salaterce. Każdy  przedszkolak  dzielnie  podszedł  do  zadania ,następnie chwilka oczekiwania , aby  produkty  wydobyły z siebie wszystkie  aromaty ……….i już  życzymy  smacznego.W  czasie  tej  „chwilki”  na naszych  stanowiskach  pracy  zagościł  porządek. Przecież , każdy  wie  ,że  należy  po  sobie  posprzątać.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s