SARDELKI W CIEŚCIE FRANCUSKIM- czyli MUMIE

Przedszkolaki  uważnie  wysłuchały  instruktażu  oraz  zasad  bezpiecznej  pracy ( tym  razem korzystaliśmy   z  piekarnika). No , a potem  dzieci  dziarsko  zabrały  się  do roboty.  Z  tym  zadaniem   mali  kucharze  poradzili  sobie  doskonale .  Sardelkowe „mumie ”  to

szybkie  i  proste  w  wykonaniu  danie , a  zarazem  pyszne .  Gotowe  sardelki    znikały  z  talerzyka  w  mgnieniu  oka.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s