OWOCOWE JEŻE

Zajęcia z  dziećmi  rozpoczęłam od pogadanki na  temat  zdrowego  żywienia , obowiązującej higienie  pracy  i  kolejności  wykonywania  owocowych  jeży . Z  przygotowanych  i pokrojonych  owoców   dzieci  wykonały   szaszłyki  – jeże. Ale  zabawa  w  „gotowanie  ”  to  również   możliwość   poznania ,utrwalania  nazw  owoców , określania  smaków , twardości  produktów, kolorów  oraz  wielkości  .I to  wszystko  podczas  tworzenia  jeżykowej  rodziny.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s